Select Page

Euro Art – Info 5 (46. Biennale di Venezia 1995)

Прзентација

Сузана Милевска, Небојша Вилиќ

 

Сорос Центар за современи уметности, Скопје

21-22.06.1995

 

Брошура: PDF mk/eng