Select Page

Euro Art – Info 27 (60/90 4th Annual Exhibition SCCA – Slovakia, October 23 – November 22, 1997 & ТВ Продукција на Радио Б92 Белград)
Видео проекција

 

Сорос Центар за современи уметности, Скопје

04.02.1998

 

Handout: PDF mk