Select Page

359° – EXPO [project_014]: Лагата и вистината
Модна ревија

Ателје Никола Ефтимов

Учесници: Даниела Андоновска, Лилјана Митева, Милица Мустенкова
Текст: Никола Ефтимов

„степен галерија”, културна локација „Место“, Скопје

01.11.2001

 

Брошура: PDF mk