Select Page

Ханс Јирген Зиберберг
Филмски и видео програми на МСУ

Интервју: Сара Рогенхофер и Флориан Рецер (Kunstforum бр.91, 1987)

Кино сала на Музејот на современата уметност, Скопје

09 – 16.05.1994

 

 

Каталог: PDF mk