Select Page

Петар Мазев

Монографско – ретроспективна изложба

Музеј на современата уметност, Скопје

24.05 – 01.09.1990

 

 

 

Каталошки податоци: PDF mk

Фото галерија (од архивата на Абаџиева Соња) ☟