Select Page

Нада
Самостојна изложба и предавање

Проект на Јасмина Цибиќ
Кураторка: Ана Франговска

Чифте амам, Национална галерија на Македонија, Скопје
23.11-04.12.2017

 

Проектот е инаугуриран со предавањето „Рихтер – Цибиќ“, кое го одржи кураторката од Музејот на современата уметност од Загреб, Весна Мештриќ, со почеток во 18.00 часот, на 23.11.2017 година во објектот Чифте амам.

Информација за медиумите: PDF mk

Биографија на Јасмина Цибиќ: PDF mk

Биографија на Весна Местриќ: PDF mk

Фото галерија ☟