Select Page

Banana Fish одбрани дела 1985​-​1990
Музички албум
Banana Fish: Тони Аџиниколов, Игор Тошевски, Перица Георгиев – Пепси и Тања Миљоска („музичкиот сектор“ на арт групата Зеро)

Објавен на kritikamk.bandcamp.com
23.09.2016

Одбрани снимки од импровизациите на Banana Fish, создавани од 1985-1990 во населбата Козле во Скопје, снимени на Toshiba моно касетофон.

Илустрација на корицата: Перица Георгиев

Линк до албумот