Select Page

XXV Традиционална изложба на ДЛУШ
Групна изложба

 

Уметничка галерија „Безистен“, Штип
07 – 25.11.1992

 

Учесници: Бочварова Коцалева Виолета, Веселинов Стоимир, Донски Љупчо, Дончевски Мирко, Иванов Дончо, Казанџиски Кирил, Колев Петре, Коцалев Марин, Крмов Томислав, Накова Донска Љубица, Павловски Мите, Смилков Александар, Стојановски Гоце, Сулевски Иван, Трниниќ Стојан Нанче, Хаџи Николова Павлина

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Христова Лиљана)