Select Page

I Биенале на македонската архитектура
Групна изложба
Текстови: Живко Поповски, Александар Миленковиќ, Александар Кочишки, Дарко Поповиќ

Музеј на современата уметност, Скопје
16.02 – 28.02.1981

 

Каталог (35 MB): PDF mk