Select Page

Биенале на македонската архитектура
Групна изложба, трибина, средби и камерна самостојна изложба (на Дамјан Гале)

Музеј на современата уметност, Скопје
20.05 – 10.06.1987

 

Каталог (37,2 MB): PDF mk