Select Page

Grizedale Forest Sculpture Project
Скулпторски проект

>> Петре Николоски, Глигор Стефанов

Грајздејл

08.06 – 25.08.1990

 

Информација за учеството на Петре Николоски и Глигор Стефанов во проектот „Grizedale Forest Sculpture” на Фондацијата за уметност на Северна Англија: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)