Select Page

За усулот и доблеста

За усулот и доблеста
Реакција на Сафет Ахмети на текстот „Груб и дилетантски проект – Скопје 2014“ на Владимир Величковски, објавена во „Слободен печат” на 29 јули 2017
Објавена во Слободен печат
7.08.2017
(more…)

Османи: Споменикот на Хаса е маркетинг

Османи: Споменикот на Хаса е маркетинг

Реакција на Руфи Османи на иницијативата на Нова демократија за подигање споменик на Џемо Хаса во Гостивар

 

Објавена во Дневник, Скопје

12.02.2010

 

(more…)

Манипулација и со европските катедрали

Манипулација и со европските катедрали
Реакција на комерцијалниот оглас на ВМРО ДПМНЕ за изградба на црква на централниот градски плоштад во Скопје
Автор: Климе Поповски

Објавен во Утрински весник, Скопје
08.05.2009
(more…)