Select Page

Слушнете ја „Лили Марлен“ на македонски, снимена во 1992 како симболичен глас против стигматизацијата на културата

Слушнете ја „Лили Марлен“ на македонски, снимена во 1992 како симболичен глас против стигматизацијата на културата
Напис
Автор: не е наведен

Објавен на patem.mk
01.04.2019
(more…)

Лажни пророци

Лажни пророци 
Акција во јавен простор (дел од серијата „Протестни изведби”)
Автори: Свирачиња

Скопје
Објавено онлајн на 12.06.2016

(more…)