Select Page

Македонска култура во Кина

Македонска култура во Кина
ТВ прилог
Автор: не е наведен; изјави: Елизабета Канческа Милевска, Гордана Вренцоска, Ру Хуа
ТВ Сител
18.11.2011
(more…)

Ars Modus (јуни 1999)

Ars Modus

ТВ емисија за култура

Автор и водител: Роберт Алаѓозовски

ТВ Сител

Јуни 1999

(more…)

Ars Modus (прилог, мај 1999)

Ars Modus (прилог)

ТВ прилог, интервју со Слободанка Стевческа

Автор и водител: Роберт Алаѓозовски

ТВ Сител

Мај 1999

(more…)

Црно бело (април 1999)

Црно бело
ТВ емисија

Автор и водител: Кирил Нејков
Гости: Сузана Милевска и Зоран Петровски

Април 1999
ТВ Сител

(more…)

Ars Modus (1997)

Ars Modus
ТВ емисија за култура

Автор и водител: Роберт Алаѓозовски

ТВ Сител

1997

(more…)