Select Page

Who am I?

Who am I?

Осврт кон изложбата „Кој сум јас?”, Музеј на град Скопје, јули 2002

Автор: Искра Гешоска

Објавено во Денес, Скопје

01.08.2002

 

(more…)

Уметност и воајерство

Уметност и воајерство
Напис

Автор: Мимоза Петревска

Изјава: Сузана Милевска

Објавен во Денес, Скопје

22.07.1999

 

(more…)

Без простор за рамнодушност

Без простор за рамнодушност
Напис
Автор: не е наведен; изјави: Дијана Томиќ Радевска, Моника Мотеска, Љупка Делева, Жанета Вангели

Објавен во Денес, Скопје
24.06.1999

(more…)