Select Page

Who am I?

Осврт кон изложбата „Кој сум јас?”, Музеј на град Скопје, јули 2002

Автор: Искра Гешоска

Објавено во Денес, Скопје

01.08.2002

 

 

Осврт: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)