Select Page

Шутофонија – Jam Session @ DrimON

Шутофонија – Jam Session @ DrimON
Концерт и изложба на дела од отпад реализирани на работилницата за ready made, во рамки на фестивалот ДримОN

 

 

Ц.К. „Браќа Миладиновци“ Летна Сцена, Струга

26 јули 2015

(more…)

Работилница за Readymade

Работилница за Readymade
Во рамки на фестивалот ДримОN

Ментори: Сандра Јовановскa, Маја Стојковска, Сања Симоска, Иван Трајчев, Марко Јанев, Филип Велкоски

 

Ц.К. „Браќа Миладиновци“ Летна Сцена, Струга

22-24 јули 2015

(more…)

Работилница за Land Art

Работилница за Land Art

 

Ментори: Марко Јанев, Филип Велковски, Никола Анѓеловски

 

Културен центар „Кула“, Скопје и с. Мала Река (Китка)

13-14 јуни 2015

(more…)

Работилница за сито печат

Работилница за сито печат

Ментори: Самир Карахасан, Стефан Николовски и Ертунч Сали

 

 

Културен центар „Кула“, Скопје
22-26 април 2015

(more…)

Работилница за шиење

Работилница за шиење

Ментори: Бранкица Јордановска, Тамара Иванова

 

 

Културен центар „Кула“, Скопје

14 – 16 март 2015

(more…)