Select Page

Скулптури од текстил
Осврт (кон изложбата на таписерии од Јагода Буиќ, МСУ, Скопје, август – септември 1979)
Автор: Паскал Гилевски

Објавен во Вечер, Скопје
28.09.1979

 

Осврт: PDF mk

 

>>>  Линк до изложбата