Select Page

40 Американски графики
Групна изложба

Дени Пирс, Џон Ајл, Карл Фортез, Едмонд Казарела, Естебан Висенте и др.

Музеј на современата уметност, Скопје (Салон: Ѓуро Салај 34)

25.04 – 15.05.1969

 

Леток: PDF mk

Покана: PDF mk