Select Page

359° – EXPO [project_08_g]:
Контекстуализација на субверзијата – втор дел на проектот „Албанците како метафора” на Томе Аџиевски
Архитектура на агресијата – колумни на Томе Аџиевски и Љубомир Д. Фрчкоски (промоција)

„степен  галерија”, културна локација „Место“, Скопје
20.12.2002

 

Брошура: PDF mk/sq

Видео документација (Од архивата на Вилиќ Небојша) ☟