Select Page

22. Меѓународно биенале во Сао Паоло / 22nd International Art Biennal of Sao Paolo
Излагање на Небојша Вилиќ / Gallery Talk by Nebojsa Vilic

Музеј на современата уметност, Скопје / Museum of Contemporary Art, Skopje
11.11.1994

 

 

Покана / Invitation: PDF mk/eng

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)