Select Page

Четири до 21

Осврт кон изложбата „4 до 21“ на Гордана Вренцоска, Станислава Шаровиќ, Борис Шемов и Игор Сековски

Автор: Маја Чанкуловска

Студентски збор бр. 1289

01.12.1999

 

PDF mk