Select Page

Уметничкиот идентитет притиснат од глобализацијата

Напис

Автор: Ивана Васева; изјави: Мира Гаќина, Ѓорѓе Јовановиќ, Зоран Попоски

Објавен во Време, Скопје

18.02.2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)