Select Page

Три слободи на архитектонско творење
Самостојна изложба на арх. Сотир Томоски во рамки на V-то Биенале на македонска архитектура
Уметничка галерија, Скопје
04 – 15.10.1989

 

Автори на изложбата: Јасмина Хаџиева Алексиeвска, Радомир Вољинец

Текст: Радомир Вољинец

Каталог: PDF mk