Select Page

Анимација на калканот
Осврт (кон проектите на младите архитекти и студенти по архитектура на БИМАС 1983)
Автор: Радомир Волињец

Објавен во Нова Македонија, Скопје
06.03.1983

 

Осврт: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата