Select Page

Третото издание на Фемина 8 – извонреден спој на машко-женски соочувања
Напис
Автор: не е наведен; изјави: Јана Манева Чупоска, Јован Балов, Жанета Вангели
Објавен во Вечер, Скопје
29.06.2017

 

Напис: PDF mk