Select Page

Тие секојдневни предмети
Изложба на француски дизајн

Музеј на современата уметност, Скопје
09.03 – 16.03.1989

Скопски саем (во рамките на меѓународната манифестација „Мебел 1989“)
17.03 – 22.03.1989

 

 

Брошура: PDF mk

 

 

>>> Линк до написот на S. Г.

>>> Линк до написот на Софија Ѓуровска