Select Page

„Тигрите“ кои го создадоа МСУ
Осврт (по повод изложбата „Во тимот е силата ­- Тигрите“ во Музејот на современа уметност, Скопје)

Автор: не е наведен

Објавен на okno.mk
10.12.2014

 

Осврт: PDF mk