Select Page

Тенденција кон современ израз
Осврт (кон изложбата „Подарени дела од Полска“ во Уметничка галерија, Скопје, март 1966)
Автор: Паскал Гилевски

Објавен во Нова Македонија, Скопје
13.03.1966

 

Осврт: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата