Select Page

ТВ галерија: МСУ
ТВ документарец

Режија: Диме Поповски
Сценарио: Викторија Васева Димеска

МТВ, 1991

 

Прилози: Соња Абаџиева, Марика Бочварова Плавевска, Захаринка Алексоска Бачева, Викторија Васева Димеска

 

(Од архивата на Абаџиева Соња)