Select Page

Таписерија
Едукативно – дидактичка изложба

Текст: Елизабета Јанковска

 

Музеј на современата уметност, Скопје

Март 2000

 

 

Учесници: Димче Коцо, Доне Миљановски, Душко Стојановски, Јоланта Овидска , Мира Спировска, Рада Петрова Малкиќ, Партиција Веласко, Зофија Бутриловиќ

 

Каталог: PDF mk