Select Page

Соработка во монотипија, II
Групна изложба и публикација

Музеј на современата уметност, Скопје

24.01 – 10.02.1991

 

 

 

Учесници: Ричард Ејбер, Чарлс Арнолди, Џејк Бертот, Лујза Чејс, Ерик Ериксон, Сем Френсис, Мери Хамблетон, Рон Џеновик, Кетрин Ли, Волф Кан, Маргрит Левчук, Том Либер, Кети Мулман, Рона Пондик, Итало Сканга, Керол Себоровски, Клинтон Сторм, Дејвид Троубриџ, Вилијам Такер

Автор на публикацијата: Филис Плаус

 

Публикација: PDF mk
Каталог: PDF mk  (од архивата на Небојша Вилиќ)

 

 

>>> Линк до освртот на Викторија Васева – Димеска