Select Page

Современи словенечки ликовни уметници
Осврт (кон изложбата „16 Современи словенечки ликовни уметници“)

Автор: Богдан Мусовиќ

Објавен во Нова Македонија, Скопје
08.02.1981

 

Осврт: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата