Select Page

Современи полски графичари
Групна изложба

Текст: Владо Ѓорески

Галерија Магаза, Битола
Мај –  јуни 2018

 

Учесници: Павел Делекта, Јан Памула, Еугениус Делекта, Премислав Тискиевич, Калина Кирхнер, Марта Кубиак, Марциан Биалас, Агата Гретчен, Роберт Комписти, Ана Јануп Стрзис, Андзеј Дудек Дурер, Војичек Кривоблоцки, Мира Бочниович, Вјеслав Халадај, Андрзеј Калина

Каталог: PDF mk