Select Page

Слушнете ја „Лили Марлен“ на македонски, снимена во 1992 како симболичен глас против стигматизацијата на културата
Напис
Автор: не е наведен

Објавен на patem.mk
01.04.2019

 

Напис: PDF mk

 

>>> Линк до аудио записот