Select Page

Сликарската иднина засега нејасна
Осврт (кон годишна изложба на СДЛУЈ, МСУ – Скопје, октомври – ноември 1981)
Автор: Љубомир Бошковски

Објавен во Студентски збор, Скопје
16.11.1981

 

Осврт: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата