Select Page

Симон Шемов / Simon Šemov

Самостојна изложба

(во рамките на проектот „Кич, да!? / Сте или не?“,
поставена во повеќе градови во Македонија)

Организација: Дирекција за култура и уметност – Скопје

2012

 

Каталог: PDF mk