Select Page

Сарансака – враќање кон исконот
Мултимедијален проект во рамки на „Скопско културно лето”

Автор: Искра Димитрова

Музика: Горан Трајковски

Тврдина Кале, Скопје
23.06.1991

 

 

Леток: PDF mk (Од архивата на Вилиќ Небојша)

Фото документација (Од архивата на Абаџиева Соња) ☟

Видео документација (Од архивата на Димитрова Искра) ☟