Select Page

Ретроспективна изложба на „скопјанецот“ од Пајко Маало
Напис
Автор: М.Г.
Објавен во Вечер, Скопје
16.11.2004

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Владимирска Марина и Данаилов Славчо)

 

>>> Линк до изложбата