Select Page

Проверени вредности
Осврт (кон изложбата „Печатењето и издавањето на графика во Америка“, МСУ, Скопје, мај 1980)
Автор: В(ладимир) Величковски

Објавен во Нова Македонија, Скопје
30.05.1980

 

Осврт: PDF mk

 

 

>>> Линк до изложбата