Select Page

Предраг Урошевиќ

Самостојна изложба

Текст: Сузана Милевска

Дом на младите „25 Мај“, Скопје

20.04 – 20.05.1989

 

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)