Select Page

Почнува изградбата на новата концертна сала за филхармоничарите
Напис

Автор: А.Д. ; изјави: Анита Јовановска, Виктор Михајлов, Маја Чанаќевиќ

Објавен во Нова Македонија, Скопје
25.03.2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)