Select Page

Повеќе од игра
Осврт (кон изложбата на Мирослав Шутеј, МСУ Скопје, декември 1982 – јануари 1983)
Автор: Ладислав Баришиќ

Објавен во Екран, Скопје
31.12.1982

 

Осврт: PDF mk

 

 

>>> Линк до изложбата