Select Page

Павле Кузманоски
самостојна изложба

Мултимедијален центар Матица Ексклузив, Скопје
Отворање: 5 декември 2013, 21:00 ч.
Изложбата ја отвори Ефтим Клетников

Пригоден музички настап на:  Васил Атанасов (обоа) и Дарко Багевски (гитара)