Select Page

Илија Аџиевски 
Самостојна изложба на скулптури и цртежи

Мултимедијален центар Матица Ексклузив, Скопје
Отворање: 29 октомври 2013

 

Изложбата ја отвори Ефтим Клетников
Во рамки на изложбата се промовирани и книгите: „Спомени од мојата младост”, „Струшки зборој” и „Цеца”
За делата говореше писателот Иван Чаповски

Покана: JPG mk