Select Page

„О“ како оргазам или Прослава на животот
Осврт кон изложбата „О“ на Јана Јакимовска отворена на 25 мај 2017 г. во галеријата „Ко­Ра“ во Скопје (текстот е поместен и во каталогот од изложбата)
Автор: Емил Алексиев

Oбјавен на okno.mk
31.05.2017

 

Текст: PDF mk

 

>>> линк до изложбата