Select Page

Носталгија за минатото
Осврт (кон изложбата на Рубенс Корубин, Салон на ДЛУМ, Скопје, декември 1979)
Автор: Паскал Гилевски

Објавен во Вечер, Скопје
10.12.1979

 

Осврт: PDF mk