Select Page

IN MEMORIAM Никола Мартиноски 1903-1973
Изложба на слики и цртежи по повод одбележувањето на годишнината од смртта на Никола Мартиноски

 

Уметничка галерија, Скопје

07.02 – 17.02.1974

 

 

Каталог и покана: PDF mk

 

 

>>> Линк до освртот на Ладислав Баришиќ