Select Page

„Неприспособени“ – Концептуалистички стратегии на современата хрватска уметност
Групна изложба
Автор на изложбата и текст: Тихомир Миловац

Музеј на современата уметност, Скопје
31.05 – 30.06.2002

 

Брошура: PDF mk  (Од архивата на Вилиќ Небојша)

The Misfits publication / Publikacija „Neprilagođeni”: PDF eng/hr