Select Page

Моите први педесет…
Самостојна изложба

Драгиша Димитријевски – Шипе
Текст: Звонимир Николовски

 

Центар за култура „Трајко Прокопиев”, Куманово
2006

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Христова Лиљана)